Wonen

Langer zelfstandig thuis wonen

Welkom bij Senioren Society

Hoe past u uw woning aan om tot hoge leeftijd comfortabel thuis te wonen?

Lees interessante artikelen, meningen van collega-senioren, hulpmiddelen en oplossingen.

Wetenswaardigheden over wonen

SOS Talisman RVS Armband kopen

SOS Talisman Armband

U loopt op straat en wordt plotseling onwel. Een situatie waar u niet aan moet denken, maar die zich wel voor kan doen. Er is gelukkig de SOS Talisman armband smal RVS dames. Dit is een medaillion met alarmpas waar alle gegevens in staan in maar liefst zes talen. De SOS Talisman armband kan van […]

Slim Wonen met Homey.

Huisautomatisering met Homey

Huisautomatisering met Homey maar weet u wat Homey is? Voor ons is Homey nieuw maar toch gaan we in zee met Homey. Wij gaan graag mee met de tijd mee en de nieuwe ontwikkelingen en zijn ook best trendsetters op het gebied van huisautomatisering, daarom gaan we slim wonen met Homey. Met Homey komt ALLES […]

sensoren

Living apart together sensoren

Living apart together sensoren zorgmag / maart 22, 2016 Laat intelligente bewegingssensoren in huis met elkaar en met familie communiceren en u weet altijd hoe het met de bewoner gaat. Voilà de essentie van Senso2Me: draadloos, schroefloos en zonder vast internet. Deze nieuwe uitvinding van een aantal Belgische innovatoren helpt mensen zo lang mogelijk veilig […]

Zelfstandig thuiswonen forum

Dit forum bevat 1 onderwerp en 1 reactie, en is het laatst gewijzigd door  Senioren Society 2 jaren, 11 maanden geleden.

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)
Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.

Ambassadeurs

Bent u een ambassadeur die anderen helpt met uw eigen ervaring?
Senioren Society zoekt ambassadeurs voor producten. Heeft u bijvoorbeeld een inloopdouche en vindt u het leuk als u eens gebeld wordt door iemand die ook zo’n douche overweegt? Meldt u aan als ambassadeur.
Stuur een mail naar info@seniorensociety.nl en vermeldt het product waar u mensen mee wilt helpen. Dan nemen wij contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen: 020-7740413.

Informatie over het aanpassen van uw woning

Wat is zelfstandig thuis wonen?

Zelfstandig thuis wonen houdt in dat u met minder of zelfs zonder hulp in uw eigen huis kunt blijven wonen. U kunt voor uzelf zorgen en bent niet of veel minder afhankelijk van anderen. Veel ouderen willen graag zelfstandig wonen. Wij willen u daarbij helpen!

Hoe kan Senioren Society mij helpen prettiger te wonen?

Als u zelfstandig thuis wilt wonen dan wil men natuurlijk niet aan comfort inboeten. Het is mogelijk om comfortabel en zelfstandig thuis te blijven wonen. Indien ouderen langer thuis willen wonen, kan men hiervoor hulpmiddelen of producten kopen die het wonen comfortabeler maken. Senioren Society biedt u deze producten en helpt u om hiermee uw huis om te toveren tot een luxe seniorenwoning.

Welke producten zijn er die helpen om comfortabel te wonen in een seniorenwoning?

U kunt overwegen om grote woningaanpassingen te doen, maar ook een kleine aanpassing of één of enkele producten kan al het comfort bieden dat u wenst. Iedereen kan zo zijn of haar seniorenwoning bouwen naar eigen inzicht.

Wij kunnen u helpen als u uw toilet wilt verbouwen en bijvoorbeeld een toiletdouche of een aangepaste douchecabine wil installeren.
Of een aangepaste keuken met bijvoorbeeld een verhoogd aanrecht.
U kunt denken aan aanpassingen voor het traplopen zoals blokken op de trap of een traplift.

U kunt ook een kant-en-klare seniorenwoning huren of laten bouwen.
Kortom, er zijn heel veel mogelijkheden voor een geschikte en luxe seniorenwoning!

Waar moet ik op letten als ik producten voor een seniorenwoning koop?

Er zijn verschillende woonvormen voor senioren. U kunt kiezen voor een woning in een seniorencomplex, een vrijstaande woning, aanleunwoning, kangoeroewoning of seniorenwoning in de tuin. De aanpassingen of producten die u kunnen helpen zijn afhankelijk van uw woonvorm en uw wensen of behoeften.
Niet iedereen heeft dezelfde hulp nodig. Kijk vooral naar wat ú nodig heeft en wat uw seniorenwoning comfortabeler maakt. Overweeg ook om hulpmiddelen aan te schaffen die u extra luxe bieden, want zelfstandig thuis wonen moet wel prettig en leuk blijven.

Niet de informatie gevonden die u zoekt?

We denken graag met u mee, bel gerust voor overleg 020 774 04 13