Slechthorend

Welkom bij Senioren Society

Slechthorend

Hoort u wel eens niet wat anderen zeggen? Staat de tv wel erg zacht? Hoe kunt u meer horen?
Interessante artikelen, meningen van collega-senioren, hulpmiddelen en oplossingen.

Wetenswaardigheden over slechter horen

Ambassadeurs

Wij zoeken ‘ambassadeurs’. Een ambassadeur voor Senioren Society is iemand die anderen helpt met ervaringen over producten, die men zelf heeft aangeschaft of over (woning) aanpassingen. Bent u slechthorend en heeft u hulpmiddelen gekocht zoals een telefoon met geluidversterker of lichtflitsen en wilt u daarover uw ervaringen delen? Dat kan in onze rubriek ‘leden voor leden’. Er zijn wellicht anderen die dit ook overwegen aan te schaffen. Zij kunnen profiteren van uw ervaringen. Ook zij kunnen zich melden. Wij brengen u dan met elkaar in contact.

Wilt u ook ambassadeur worden? Stuur een mail naar info@seniorensociety.nl en vermeld het product waar u anderen over wilt informeren. Ook zij die graag advies ontvangen, kunnen zich hier melden. Dan nemen wij contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen: 020-7740413.

Informatie over slechthorendheid

Naarmate u ouder wordt, kan het zijn dat uw gehoor wat minder functioneert. Er zijn allerlei manieren om hier mee om te gaan en uw leven op dat gebied gemakkelijker te maken

Waar de meeste mensen aan denken is een hoorapparaat maar dat is lang (nog) niet altijd nodig. Vaak zijn er met eenvoudige oplossingen grote verbeteringen te bereiken.

Niet de informatie gevonden die u zoekt?

We denken graag met u mee, bel gerust voor overleg 020 774 04 13