Over ons

Senioren Society

Senioren Society is een familiebedrijf dat zich richt op de dienstverlening aan senioren. Wij staan ten dienste van ouderen die graag lang, zelfstandig en comfortabel in hun eigen huis willen blijven wonen.
We staan voor goede kwaliteit en service. Daarom adviseren wij u de door ons geselecteerde bedrijven in te schakelen die kwaliteit, integriteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Dat geeft u zekerheid bij de door u te nemen beslissingen.

Betsy-31-464x480Betsy de Keizer

‘Gelukkig ouder worden, het kan!’

Je eigen huis, fijne mensen om u heen. Zelfstandig, onafhankelijk en verbonden met anderen, zo lang mogelijk. Het kan, moet en maakt gelukkig!

De samenleving verandert, mensen en organisaties moeten zich aanpassen. Met techniek in huis, domotica, hulpmiddelen en dienstverlening kunt u daarvoor zorgen. Het moet ook want de overheid trekt zich steeds meer terug. Dat is niet erg, het is een kans!

Betsy de Keizer : “Ik ben dienstverlenend opgevoed. Je moest wat voor een ander doen. Zo kwam mijn De Keizer Makelaardij tot bloei, met ruim 40 medewerkers. Ik gaf en ontving ruim dertig jaar vertrouwen, kennis en praktische hulp. Op latere leeftijd vond ik door gericht zoeken, mijn huidige man. En nu hebben ik samen met mijn kinderen Senioren Society opgericht. Waarom? Om u goed, deskundig en betrouwbaar te helpen bij al uw vragen op het gebied van ouder worden. Heeft u een vraag? Wij hebben bijna altijd het antwoord daarop. Word daarom gratis lid van Senioren Society. U wordt daar beter van. Mijn familie en onze partners, wijzen u graag veilig de weg”.

Komt u ook naar mijn lezing? “De charme van het ouder worden”.

foto websiteLennert de Keizer

‘Eerlijk advies, ook als het pijn doet’

Als interimmanager ben ik gewend om fris naar mensen te kijken. Ik zorg ervoor dat mens, middelen en omgeving beter op elkaar worden afgestemd. Wat bedoel ik daar mee? Er is niet altijd één oplossing. Mijn kracht is met oplossingen te komen waar u zelf niet aan gedacht had. Eerlijkheid en integriteit staat daarbij voor mij voorop. Persoonlijk en oprecht contact is voor mij een uitgangspunt.

Zo zie ik het ook voor senioren. Ik houd van mensen en zie graag mensen die gelukkig zijn. Ik heb geleerd dat mensen trots willen zijn op wat ze kunnen, wat ze bijdragen. Zelfredzaamheid is belangrijk.

Onderstaande is mijn levensmotto:

Het leven is een feest!

‘En u hangt zelf de slingers op”‘

Wij geloven dat ieder zelf verantwoordelijk is voor hoe hij/zij het leven inricht. Als u op een positieve manier in het leven staat, hoeft ouder worden geen probleem te zijn. Integendeel! U hoeft niet meer zoveel en u hebt meer tijd voor hobby’s en uitstapjes. Bovendien zijn er allerlei manieren om u thuis een handje te laten helpen. Zo kunt u precies de hulp, ondersteuning en technische aanpassingen in huis (domotica) vinden die bij uw persoonlijke levensstijl passen.

Misschien vraagt u zich af hoe u alles zo moet organiseren zodat u op een prettige en comfortabele manier thuis kunt blijven wonen. Wij helpen u graag bij het vinden van een antwoord op al uw vragen over (technische) hulpmiddelen en ondersteuning.

We geven advies en brengen u in contact met aanbieders van degelijke oplossingen.

Uw wensen en behoeften staan voor ons centraal.

 

 

 

Social Enterprise

 

Senioren Society is een Social Enterprise. Dat is geen loze kreet, maar het betekent dat Senioren society een sociaal maatschappelijke missie heeft, namelijk: het emanciperen van senioren als consument om langer comfortabel thuis te blijven wonen en zelf regie te houden over het eigen leven. En dat onder het motto: “De Charme van het ouder worden”.

Senioren Society heeft zich dan ook aangesloten bij Social Enterprise.nl en bevindt zich in goed gezelschap van andere sociale ondernemingen als Triodosbank, Marqt, Tony’s Chocolony en vele anderen die een stukje van de wereld willen verbeteren.