Ongemakken oplossen

Ongemakken oplossen

Welkom bij Senioren Society

Ervaart u lichamelijke klachten? Bij Senioren Society vindt u oplossingen en hulpmiddelen die uw leven aangenamer maken. Wij helpen u om zelf de regie te houden. Senioren Society maakt u het leven gemakkelijker.

Wetenswaardigheden over ongemakken oplossen

Airmax Anti Snurkbeugel

De Airmax tegen snurken

Een partner die vaak in een andere kamer slaapt, een kamergenoot die ’s morgens aangeeft slecht geslapen te hebben, in uw slaap wakker gestoten worden. Herkenbaar? Waarschijnlijk snurkt u dan. U heeft er waarschijnlijk geen last van maar uw partner of kamergenoot wel. Snurken ontstaat door een vernauwing in de luchtweg. Vaak is de vernauwing […]

Bookseat

Bookseat Comfortabel en handsfree uw boek lezen waar en wanneer u maar wilt; de BookSeat maakt het mogelijk! De BookSeat is een uniek Australisch Fairtrade product, speciaal ontwikkeld om uw schouders, armen, polsen en nek te ontlasten. Licht van gewicht Aan de achterkant van de boekenpoef vindt u een handig opbergvakje voor bijvoorbeeld uw mobiele […]

Big button telefoon

Big Button Telefoon als u slechter ziet We kunnen de telefoon niet meer uit ons leven denken. Even familie of vrienden bellen, een afspraak maken bij de tandarts of informatie verzamelen bij bedrijven. Voor senioren waarbij het zicht wat minder wordt zijn de toetsen vaak te klein. Nu is er de handige Fysic FX-3100 Big […]

Ambassadeurs

Wij zoeken ‘ambassadeurs’. Een ambassadeur voor Senioren Society is iemand die anderen helpt met ervaringen over producten, die men zelf heeft aangeschaft of over (woning) aanpassingen. Heeft u bijvoorbeeld een apparaat gekocht om uw pantykousjes, sokken of steunkousen aan te trekken? Of heeft u ongemakken waarbij u hulpmiddelen gebruikt en wilt u daarover uw ervaringen delen. Dat kan bij ons in onze rubriek ‘leden voor leden’. U kunt anderen helpen en zij kunnen profiteren van uw ervaringen. Iedereen kan zich melden. Wij brengen u dan met elkaar in contact.

Wilt u ook ambassadeur worden? Stuur een mail naar info@seniorensociety.nl en vermeld het product waar u anderen over wilt informeren. Ook zij die graag advies ontvangen, kunnen zich hier melden. Dan nemen wij contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen: 020-7740413.

Informatie over ongemakken oplossen

Ongemakken zijn vaak inherent aan ouder worden. Slechter zien, krachtverlies, slechter slapen of geheugen verlies. 

Senioren Society heeft als uitgangspunt: ‘problemen lossen we op!’ Dat lukt misschien niet altijd helemaal, maar we doen ons best de beste oplossingen te vinden. Dus krachtverlies, urineverlies, geheugenproblemen? Wat kunnen we doen om er zo prettig en comfortabel mogelijk mee te leven.

Daarom heet deze pagina niet ‘ongemakken’, maar ‘ongemakken oplossen’.

In het menu, onder ‘ongemakken oplossen’ vindt u een aantal specifieke onderwerpen. Hier wordt gesproken over specifieke onderwerpen. Bij de producten vindt u concrete oplossingen die wij hebben gevonden.

Deel uw oplossing

Iedereen zoekt een oplossing voor het eigen ongemak. Soms heeft u er een die goed werkt. Deel dit met andere mensen. U kunt een ‘discussie’ achterlaten op deze site met uw oplossing. Anderen mensen kunnen hier ook op reageren.

Niet de informatie gevonden die u zoekt?

We denken graag met u mee, bel gerust voor overleg 020 774 04 13