Gezondheidsmeters

Gezondheidsmeters

Welkom bij Senioren Society

Gezondheidsmeters: wat kunnen die voor mij doen?

Lees interessante artikelen, meningen van collega-senioren, hulpmiddelen en oplossingen.

Wetenswaardigheden over gezondheidsmeters

Moving Life ATTO Scootmobiel huren

Scootmobiel huren

Een scootmobiel huren bij tijdelijke ziekte of vakantie. Bij Seniorensociety.nl kunt u heel eenvoudig een scootmobiel huren voor een korte periode. Wij hebben connectie met een expert in het verhuren van scootmobielen in heel Nederland maar ook daarbuiten. Uw gehuurde scootmobiel kan ook naar een van te voren opgegeven vakantieadres of hotel worden gebracht. De […]

BackJoy Posture Plus

Backjoy posture+ voor een goede zithouding. Heeft u wel eens last van (lage) rugklachten? Een goede houding is belangrijk, juist tijdens het zitten. We zitten nogal eens kromgebogen, onderuit gezakt of op een andere manier op een stoel. Als u merkt dat u last krijgt of last hebt van uw rug, gaat u wel even […]

Huisliften_Thyssen_Krupp

Nieuwe Huislift

Er zijn in Nederland diverse aanbieders voor het plaatsen van een nieuwe huislift. Een grote aanbieder van huisliften is Thyssenkrupp. En een nieuwe huislift maakt het voor iedereen mogelijk om zelfstandig te blijven wonen. Soms lukt het niet meer om makkelijk op de bovenverdieping te komen en heeft men hulp nodig. Een huislift laten plaatsen […]

Gezondheidsmeter forum

Dit forum bevat 1 onderwerp en 1 reactie, en is het laatst gewijzigd door  Senioren Society 2 jaren geleden.

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)
Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.

Ambassadeurs

Bent u een ambassadeur die anderen helpt met uw eigen ervaring?
Senioren Society zoekt ambassadeurs voor producten. Gebruikt u bijvoorbeeld een lichaamsvetmeter of een activiteitenmeter en vindt u het leuk als u eens gebeld wordt door iemand die ook zo’n apparaat overweegt? Meldt u aan als ambassadeur.
Stuur een mail naar info@seniorensociety.nl en vermeldt het product waar u mensen mee wilt helpen. Dan nemen wij contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen: 020-7740413.

Informatie over gezondheidsmeters

Wat zijn gezondheidsmeters? Waarvoor heb ik een gezondheidsmeter nodig?

Gezondheidsmeters zijn gemaakt om op verschillende manieren uw ‘welzijn’ meten. Deze producten kunnen u helpen als u een bepaalde functie of staat van uw lichaam wilt meten. Denk hierbij aan bloeddruk, gewicht of hartslag.

Hoe kan een gezondheidsmeter helpen bij mijn probleem?

Is het belangrijk voor u om uw gezondheid te meten om medische redenen? Vaak is het erg lastig om bepaalde waarden van uw lichaam in te schatten. Neem als voorbeeld het berekenen van uw BMI, dat kan erg lastig zijn. Met deze producten wordt dit een stuk makkelijker.
Misschien houdt u ervan om uw sportprestaties en de gevolgen op uw lichaam daarvan te meten? Er zijn verschillende producten die uw hartslag, conditie of vetpercentage kunnen meten.

Welke verschillende gezondheidsmeters zijn er?

Er zijn simpele, alledaagse meters zoals weegschalen en thermometers. Naast deze meters zijn er de wat complexere meters, zoals hartslag- of bloeddrukmeters.

Waar moet ik op letten als ik een gezondheidsmeter koop?

Voor de weegschaal geldt per merk een maximumgewicht, let hier dus goed op.
Sommige letters en cijfers op gezondheidsmeters kunnen heel erg klein zijn, dus als u last heeft van uw ogen kunt u voor de volgende dingen kiezen.
– Sprekende meters, deze lezen de gegevens aan u voor.
– Meter met extra grote letters.

Welke accessoires zijn er voor een gezondheidsmeter?

Elke meter heeft weer eigen accessoires, deze zullen per product behandeld worden. Klik op de gewenste gezondheidsmeter om meer te weten te komen!

Niet de informatie gevonden die u zoekt?

We denken graag met u mee, bel gerust voor overleg 020 774 04 13