Gezondheidsmeters

Gezondheidsmeters

Welkom bij Senioren Society

Gezondheidsmeters: wat kunnen die voor mij doen?

Lees interessante artikelen, meningen van collega-senioren, hulpmiddelen en oplossingen.

Wetenswaardigheden over gezondheidsmeters

SOS Talisman RVS Armband kopen

SOS Talisman Armband

U loopt op straat en wordt plotseling onwel. Een situatie waar u niet aan moet denken, maar die zich wel voor kan doen. Er is gelukkig de SOS Talisman armband smal RVS dames. Dit is een medaillion met alarmpas waar alle gegevens in staan in maar liefst zes talen. De SOS Talisman armband kan van […]

Lotion- en crème verdeler

Handige Lotion en crème verdeler

Genieten van een douche met deze handige Lotion- en crème verdeler? Als u een beperking heeft in bijvoorbeeld uw schoudergewricht dan is het wassen soms lastig. U kunt moeilijker bij uw benen, nek of rug. U gaat er misschien meer tegenop zien. Met deze lotion- en crème verdeler is het mogelijk om uzelf overal te […]

Veilige Badmat Stayput in Bad

Veilige Antislip Badmat StayPut

In de badkamer gebeuren de meeste val ongelukken met ouderen. Uitglijden is de meest voorkomende. Het in- of uitstappen uit een natte  douche of nat bad is heel verraderlijk. Wilt u deze risico’s minimaliseren of uitsluiten? Lees hier dan meer en maak het veilig in uw badkamer of in de douche. De Veilige Antislip Badmat StayPut […]

Gezondheidsmeter forum

Dit forum bevat 1 onderwerp en 1 reactie, en is het laatst gewijzigd door  Senioren Society 2 jaren, 10 maanden geleden.

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)
Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.

Ambassadeurs

Bent u een ambassadeur die anderen helpt met uw eigen ervaring?
Senioren Society zoekt ambassadeurs voor producten. Gebruikt u bijvoorbeeld een lichaamsvetmeter of een activiteitenmeter en vindt u het leuk als u eens gebeld wordt door iemand die ook zo’n apparaat overweegt? Meldt u aan als ambassadeur.
Stuur een mail naar info@seniorensociety.nl en vermeldt het product waar u mensen mee wilt helpen. Dan nemen wij contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen: 020-7740413.

Informatie over gezondheidsmeters

Wat zijn gezondheidsmeters? Waarvoor heb ik een gezondheidsmeter nodig?

Gezondheidsmeters zijn gemaakt om op verschillende manieren uw ‘welzijn’ meten. Deze producten kunnen u helpen als u een bepaalde functie of staat van uw lichaam wilt meten. Denk hierbij aan bloeddruk, gewicht of hartslag.

Hoe kan een gezondheidsmeter helpen bij mijn probleem?

Is het belangrijk voor u om uw gezondheid te meten om medische redenen? Vaak is het erg lastig om bepaalde waarden van uw lichaam in te schatten. Neem als voorbeeld het berekenen van uw BMI, dat kan erg lastig zijn. Met deze producten wordt dit een stuk makkelijker.
Misschien houdt u ervan om uw sportprestaties en de gevolgen op uw lichaam daarvan te meten? Er zijn verschillende producten die uw hartslag, conditie of vetpercentage kunnen meten.

Welke verschillende gezondheidsmeters zijn er?

Er zijn simpele, alledaagse meters zoals weegschalen en thermometers. Naast deze meters zijn er de wat complexere meters, zoals hartslag- of bloeddrukmeters.

Waar moet ik op letten als ik een gezondheidsmeter koop?

Voor de weegschaal geldt per merk een maximumgewicht, let hier dus goed op.
Sommige letters en cijfers op gezondheidsmeters kunnen heel erg klein zijn, dus als u last heeft van uw ogen kunt u voor de volgende dingen kiezen.
– Sprekende meters, deze lezen de gegevens aan u voor.
– Meter met extra grote letters.

Welke accessoires zijn er voor een gezondheidsmeter?

Elke meter heeft weer eigen accessoires, deze zullen per product behandeld worden. Klik op de gewenste gezondheidsmeter om meer te weten te komen!

Niet de informatie gevonden die u zoekt?

We denken graag met u mee, bel gerust voor overleg 020 774 04 13