Communiceren

Welkom bij Senioren Society

Contact kunnen maken met anderen is heel belangrijk. Er zijn steeds meer mogelijkheden om te communiceren.

Bij Senioren Society vindt u oplossingen en hulpmiddelen die uw leven aangenamer maken. Wij helpen u om zelf de regie te houden. Senioren Society maakt u het leven gemakkelijker.

Wetenswaardigheden over communicatie

sensoren

Living apart together sensoren

Living apart together sensoren zorgmag / maart 22, 2016 Laat intelligente bewegingssensoren in huis met elkaar en met familie communiceren en u weet altijd hoe het met de bewoner gaat. Voilà de essentie van Senso2Me: draadloos, schroefloos en zonder vast internet. Deze nieuwe uitvinding van een aantal Belgische innovatoren helpt mensen zo lang mogelijk veilig […]

Veilige wachtwoorden

Veilige wachtwoorden Bron: Plus online Vandaag de dag moeten we op internet op meerdere plekken een wachtwoord invullen. Zo maak én houd u u wachtwoorden veilig. Zwak of sterk Bij het instellen van een wachtwoord wordt bijna altijd vermeld uit hoeveel tekens het minimaal en maximaal moet bestaan, en welke tekens u mag of zelfs […]

Odense

Odensehuis

Het Odensehuis: Het Odensehuis Groningen is een inloophuis voor mensen met lichte dementie en hun partner, familie en vrienden. Het is open voor iedereen die last heeft van verwardheid of problemen met het geheugen. Een diagnose of indicatie is niet nodig. Door middel van verschillende activiteiten kunnen deelnemers met geheugenklachten en hun naasten onderling ervaringen […]

Communicatie forum

Dit forum bevat 1 onderwerp en 1 reactie, en is het laatst gewijzigd door  Senioren Society 2 jaren geleden.

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)
Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.

Ambassadeurs

Wij zoeken ‘ambassadeurs’. Een ambassadeur voor Senioren Society is iemand die anderen helpt met ervaringen over producten, die men zelf heeft aangeschaft of over (woning) aanpassingen. Heeft u bijvoorbeeld ervaring met beeldbellen, een telefoon of mobiel voor ouderen en wilt u daarover uw ervaringen delen. Dat kan bij ons in onze rubriek ‘leden voor leden’. Er zijn wellicht anderen die dit ook overwegen aan te schaffen. Zij kunnen profiteren van uw ervaringen. Ook zij kunnen zich melden. Wij brengen u dan met elkaar in contact.

Wilt u ook ambassadeur worden? Stuur een mail naar info@seniorensociety.nl en vermeld het product waar u anderen over wilt informeren. Ook zij die graag advies ontvangen, kunnen zich hier melden. Dan nemen wij contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen: 020-7740413.

Informatie over communiceren

Contact kunnen maken met anderen is heel belangrijk. Tegenwoordig kan men op verschillende manieren communiceren met onze geliefden, familie, vrienden, mantelzorgers enzovoort. Whatsapp, Skype, Facebook, sms zijn vaak al niet meer weg te denken in onze dagelijkse bezigheden.

Communiceren via beeldbellen zoals Skype gebruikt men tegenwoordig ook bij de zorginstellingen. Het in contact zijn met de verpleegkundigen om gegevens door te geven of even een wondje laten zien zodat evt een afspraak gemaakt kan worden is handig. Hierdoor hoeft u niet gelijk naar de huisarts maar kan er met de verpleegkundige worden besproken of dat noodzakelijk is of niet.

Voor senioren die slechter zijn gaan horen zijn er telefoons met extra geluid en lichtflitsen wanneer de telefoon overgaat. Voor senioren die slechter zijn gaan zien zijn er grote toetsen telefoons.

U ziet, er is veel mogelijk binnen de communicatie.

Niet de informatie gevonden die u zoekt?

We denken graag met u mee, bel gerust voor overleg 020 774 04 13