Communiceren

Welkom bij Senioren Society

Contact kunnen maken met anderen is heel belangrijk. Er zijn steeds meer mogelijkheden om te communiceren.

Bij Senioren Society vindt u oplossingen en hulpmiddelen die uw leven aangenamer maken. Wij helpen u om zelf de regie te houden. Senioren Society maakt u het leven gemakkelijker.

Wetenswaardigheden over communicatie

Lotion- en crème verdeler

Handige Lotion en crème verdeler

Genieten van een douche met deze handige Lotion- en crème verdeler? Als u een beperking heeft in bijvoorbeeld uw schoudergewricht dan is het wassen soms lastig. U kunt moeilijker bij uw benen, nek of rug. U gaat er misschien meer tegenop zien. Met deze lotion- en crème verdeler is het mogelijk om uzelf overal te […]

Veilige Badmat Stayput in Bad

Veilige Antislip Badmat StayPut

In de badkamer gebeuren de meeste val ongelukken met ouderen. Uitglijden is de meest voorkomende. Het in- of uitstappen uit een natte  douche of nat bad is heel verraderlijk. Wilt u deze risico’s minimaliseren of uitsluiten? Lees hier dan meer en maak het veilig in uw badkamer of in de douche. De Veilige Antislip Badmat StayPut […]

Airmax Anti Snurkbeugel

De Airmax tegen snurken

Een partner die vaak in een andere kamer slaapt, een kamergenoot die ’s morgens aangeeft slecht geslapen te hebben, in uw slaap wakker gestoten worden. Herkenbaar? Waarschijnlijk snurkt u dan. U heeft er waarschijnlijk geen last van maar uw partner of kamergenoot wel. Snurken ontstaat door een vernauwing in de luchtweg. Vaak is de vernauwing […]

Communicatie forum

Dit forum bevat 1 onderwerp en 1 reactie, en is het laatst gewijzigd door  Senioren Society 2 jaren, 10 maanden geleden.

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)
Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.

Ambassadeurs

Wij zoeken ‘ambassadeurs’. Een ambassadeur voor Senioren Society is iemand die anderen helpt met ervaringen over producten, die men zelf heeft aangeschaft of over (woning) aanpassingen. Heeft u bijvoorbeeld ervaring met beeldbellen, een telefoon of mobiel voor ouderen en wilt u daarover uw ervaringen delen. Dat kan bij ons in onze rubriek ‘leden voor leden’. Er zijn wellicht anderen die dit ook overwegen aan te schaffen. Zij kunnen profiteren van uw ervaringen. Ook zij kunnen zich melden. Wij brengen u dan met elkaar in contact.

Wilt u ook ambassadeur worden? Stuur een mail naar info@seniorensociety.nl en vermeld het product waar u anderen over wilt informeren. Ook zij die graag advies ontvangen, kunnen zich hier melden. Dan nemen wij contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen: 020-7740413.

Informatie over communiceren

Contact kunnen maken met anderen is heel belangrijk. Tegenwoordig kan men op verschillende manieren communiceren met onze geliefden, familie, vrienden, mantelzorgers enzovoort. Whatsapp, Skype, Facebook, sms zijn vaak al niet meer weg te denken in onze dagelijkse bezigheden.

Communiceren via beeldbellen zoals Skype gebruikt men tegenwoordig ook bij de zorginstellingen. Het in contact zijn met de verpleegkundigen om gegevens door te geven of even een wondje laten zien zodat evt een afspraak gemaakt kan worden is handig. Hierdoor hoeft u niet gelijk naar de huisarts maar kan er met de verpleegkundige worden besproken of dat noodzakelijk is of niet.

Voor senioren die slechter zijn gaan horen zijn er telefoons met extra geluid en lichtflitsen wanneer de telefoon overgaat. Voor senioren die slechter zijn gaan zien zijn er grote toetsen telefoons.

U ziet, er is veel mogelijk binnen de communicatie.

Niet de informatie gevonden die u zoekt?

We denken graag met u mee, bel gerust voor overleg 020 774 04 13