Veiligheid

Deze producten in de categorie Veiligheid hebben wij voor u geselecteerd:

Welkom! U zoekt producten rondom Veiligheid?

Wij helpen u graag. Senioren Society is specialist in langer zelfstandig thuis wonen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons gerust voor overleg.

Hierboven vindt u producten. Hieronder staat meer informatie over Veiligheid. Rechts staan categorieën voor verdere verfijning.

Veiligheid informatie

Veiligheid

Wat wordt bedoeld met veiligheid voor senioren?

Ouderen zijn een kwetsbare groep. Veiligheid is daarom extra belangrijk, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Hiermee wordt zowel een goed beveiligde woning bedoeld als een veilig en toegankelijk interieur.

Hoe kunnen producten mij veiliger laten wonen?

Wilt u ongevallen in huis voorkomen? Bent u bang voor vallen of dat u een ongeluk krijgt en niemand om hulp kan vragen? Hiervoor zijn oplossingen zoals valpreventie voor ouderen of alarmhorloges. Bang voor inbraken? Ook hier zijn oplossingen voor zodat u met een gerust hart veilig in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Welke producten en hulpmiddelen voor uw veiligheid zijn er?

Bent u bang voor inbraken of zijn er onveilige hoekjes in of om uw huis? Een alarmsysteem, veiligheidssloten, raambeveiliging en draadloze tuinverlichting kan dan bijdragen aan uw veiligheid.

Beter voorbereid zijn bij ongelukken of deze voorkomen? Maak uw vloer drempelvrij, koop een koolmonoxidemelder of rookmelder, of schaf een alarmhorloge aan zodat u altijd hulp kunt inschakelen bij nood.

Waar moet ik op letten als ik iets voor mijn veiligheid koop?

Let op de prijs/kwaliteit-verhouding. Goedkoop is vaak duurkoop en voor een paar euro’s meer heeft u vaak een beter systeem. Let onder meer op zaken als gebruiksgemak en installatie. Koopt u beveiligingsapparatuur? Zorg dan dat u goed weet hoe u het apparaat bedient zodat u er in geval van nood direct mee kan omgaan.

Wat zijn de voordelen om producten voor uw veiligheid bij Senioren Society te kopen?

Senioren Society heeft voor u gekeken welke leveranciers gespecialiseerd zijn in ouderen. Vaak heeft Senioren Society een afspraak gemaakt met een leverancier welke u voordeel oplevert. Dit voordeel kan bestaan uit een korting op de aanschafprijs of bijvoorbeeld extra service.