Toilet

Deze producten in de categorie Toilet hebben wij voor u geselecteerd:

Welkom! U zoekt producten rondom Toilet?

Wij helpen u graag. Senioren Society is specialist in langer zelfstandig thuis wonen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons gerust voor overleg.

Hierboven vindt u producten. Hieronder staat meer informatie over Toilet. Rechts staan categorieën voor verdere verfijning.

Toilet informatie

Seniorentoilet

Wat is een seniorentoilet? Wat maakt en toilet voor ouderen anders?

Een seniorentoilet is een toilet speciaal aangepast op senioren die beperkingen gaan ervaren. Een seniorentoilet kan hoger zijn dan de standaardhoogte, maar bijvoorbeeld ook voorzien zijn van allerlei voorzieningen die een prettige toiletgang mogelijk blijft maken.

Hoe kan een seniorentoilet helpen bij mijn probleem?

Als u beperkingen ervaart bij uw toiletgang zijn daar vaak hulpmiddelen voor. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een thuishulp nodig voor de toiletgang. In veel gevallen is dit niet nodig en kunt u het zelf regelen met de juiste hulpmiddelen.
Met een op u aangepast toilet kunt u altijd zelfstandig naar het toilet gaan. Wel zo prettig!
Overweeg ook maar een toilet, bijvoorbeeld die bij de slaapkamer, geschikt te maken voor als u ouder bent.

Welke verschillende seniorentoiletten zijn er?

Er zijn allerlei soorten seniorentoiletten: verhoogde toiletten, toiletten met beugels, douche/föhn toiletten, die u wassen en drogen, sta op hulpen etc.

Waar moet ik op letten als ik tot een seniorentoilet besluit?

Ga uit van het slechtste scenario. Haalt u zich een ouder iemand voor de geest die flink beperkt is in zijn lichamelijke mogelijkheden. Het is handig daar het toilet geschikt voor te maken of dusdanig voor te bereiden dat alle uitbreidingen mogelijk zijn. Zorg bijvoorbeeld voor een extra tappunt en elektrapunt, zodat u later een douche/föhn toilet kan maken.

Welke accessoires zijn er voor een seniorentoilet?

De belangrijkste accessoires voor een senioren toilet zijn: douche/föhn mogelijkheid voor wassen en drogen, sta-op hulp, beugels en ruimte voor eventuele assistentie.

Wat zijn de voordelen om via Senioren Society uw toilet aan te passen?

Senioren Society heeft voor u gekeken welke leveranciers gespecialiseerd zijn in ouderen. Vaak heeft Senioren Society een afspraak gemaakt met een leverancier welke u voordeel oplevert. Dit voordeel kan bestaan uit een korting op de aanschafprijs of bijvoorbeeld extra service.