Drempelhulp

Deze producten in de categorie Drempelhulp hebben wij voor u geselecteerd:

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Welkom! U zoekt producten rondom Drempelhulp?

Wij helpen u graag. Senioren Society is specialist in langer zelfstandig thuis wonen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons gerust voor overleg.

Hierboven vindt u producten. Hieronder staat meer informatie over Drempelhulp. Rechts staan categorieën voor verdere verfijning.

Drempelhulp informatie

Drempelhulp

Wat is een drempelhulp? Waarvoor heb ik dit nodig?

Een drempelhulp of oprijplaat is een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat u beter over een drempel kunt met een rollator of rolstoel. Ook kan het nuttig zijn voor mensen met een scootmobiel. Het hulpmiddel is in verschillende materialen en formaten verkrijgbaar.

Hoe kan een drempelhulp mij helpen bij mijn probleem?

Het is nog wel eens lastig om met uw rolstoel of rollator over drempels in uw huis te komen zonder hulp.  Ook als u moeite heeft met lopen is een drempel veelal een lastig obstakel. Met een drempelhulp heeft u dat probleem niet meer. Zowel binnenshuis als buitenshuis kunt u zich weer met gemak voortbewegen.

Welke verschillende drempelhulpen zijn er om mij te helpen bij mijn probleem?

U kunt uit verschillende materialen kiezen. Kunststof, rubber, aluminium en rvs zijn de meest gekozen materialen.
Verder zijn er verschillende hoogtes, ze zijn verkrijgbaar vanaf 0,6 centimeter tot 3,6 centimeter.
Ten slotte kunt u een keuze maken voor binnenshuis, buitenshuis of voor beide.

Waar moet ik op letten als ik een drempelhulp koop?

Welke hoogte u nodig heeft hangt dus af van de hoogte van de drempel, daar moet u goed naar kijken. Ook moet u kijken naar het materiaal. Een rubberen soort kunt u makkelijker aanpassen in de lengte of breedte met een stanleymes dan een van de anderen

Wat zijn de voordelen om een drempelhulp bij Senioren Society te kopen?

Senioren Society heeft voor u gekeken welke leveranciers gespecialiseerd zijn in ouderen. Vaak heeft Senioren Society een afspraak gemaakt met een leverancier welke u voordeel oplevert. Dit voordeel kan bestaan uit een korting op de aanschafprijs of bijvoorbeeld extra service.