Badkamer accessoires

Deze producten in de categorie Badkamer accessoires hebben wij voor u geselecteerd:

Welkom! U zoekt producten rondom Badkamer accessoires?

Wij helpen u graag. Senioren Society is specialist in langer zelfstandig thuis wonen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons gerust voor overleg.

Hierboven vindt u producten. Hieronder staat meer informatie over Badkamer accessoires. Rechts staan categorieën voor verdere verfijning.

Badkamer accessoires informatie

Badkamer accessoires voor senioren

Welke badkamer accessoires voor senioren zijn er? Waarvoor heb ik speciale accessoires nodig?

Vooruitlopend op een latere levensfase is het goed uw badkamer aan te passen tot een echte seniorenbadkamer. Behalve een verbouwing met bijvoorbeeld een inloopdouche en de mogelijkheid tot het plaatsen van een douchekruk of wandbeugels, zijn er ook allerlei badkamer accessoires die zeer geschikt zijn voor ouderen.

Hoe kunnen badkamer accessoires voor senioren helpen bij mijn probleem?

Veel senioren ervaren na verloop van de tijd allerlei beperkingen. U kunt bijvoorbeeld minder goed bukken, u bent bang uit te glijden in douche of bad. Het wordt pas echt vervelden wanneer u hulp nodig hebt in de badkamer. Speciale badkamer accessoires kunnen u helpen met langer thuis wonen en vooral langer zelfstandig en veilig baden en veilig douchen.

Welke verschillende senioren badkamer accessoires zijn er?

Ons motto is: voor elke beperking die u ervaart een oplossing. Voor veel lichamelijke beperkingen zijn oplossingen. Zo zijn er allerlei wandbeugels, anti slip-matten, accessoires om toiletten er verhogen, maar ook hulpmiddelen om bijvoorbeeld tandpasta-tubes met weinig kracht te gebruiken, of een zeepdispenser met een sensor voor mensen met weinig kracht in hun handen.

Waar moet ik op letten als ik een badkamer accessoire koop?

Het is goed om de beperking die u ervaart in te schatten in de tijd: hoe lang zal ik nog last hebben van deze beperking? Belangrijker is misschien: hoe ontwikkelt deze beperking zich? Is het een kleine kwaal die lang blijft, of een die steeds erger wordt. Een zeepdispenser met een sensor lijkt een dure oplossing, maar als u daar 10 jaar gebruik van kunt maken: waarom niet?

Wat zijn de voordelen om  badkamer accessoires voor senioren bij Senioren Society te kopen?

Senioren Society heeft voor u gekeken welke leveranciers gespecialiseerd zijn in ouderen. Vaak heeft Senioren Society een afspraak gemaakt met een leverancier welke u voordeel oplevert. Dit voordeel kan bestaan uit een korting op de aanschafprijs of bijvoorbeeld extra service.