Douche

Deze producten in de categorie Douche hebben wij voor u geselecteerd:

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Welkom! U zoekt producten rondom Douche?

Wij helpen u graag. Senioren Society is specialist in langer zelfstandig thuis wonen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons gerust voor overleg.

Hierboven vindt u producten. Hieronder staat meer informatie over Douche. Rechts staan categorieën voor verdere verfijning.

Douche informatie

Douche

Waar moet ik in de douche op letten?

De temperatuur van het water kan te heet zijn, pas daar dus goed op. Verder bestaat het gevaar dat u kunt uitglijden, leg dus altijd een antislipmat neer.
Waar u bij het bad kunt liggen, moet u hier staan. Als dit niet mogelijk is kunt u altijd een douchezitje kopen. Bij oververmoeidheid is het belangrijk dat iemand weet dat u douchen bent.
Bij een douchecabine is het makkelijker om in te stappen, dat is een voordeel. Toch kan een douche minder comfortabel zijn, maak hier dus uw eigen keuze in. Er zijn, net zoals bij het bad, veel producten die het u makkelijker kunnen maken..

Hoe kunnen producten voor de douche helpen bij mijn probleem?

Deze ondersteunende producten kunnen u helpen als u last heeft van vermoeidheid, stijfheid of instabiliteit. Voor elk probleem is een bepaald product, dit zorgt ervoor dat kunt blijven douchen zonder al te veel ongemak.

Welke verschillende producten voor de douche zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten producten die u kunnen helpen met het douchen.
Het allergrootste product is de inloopdouche. Dankzij het ontwerp van deze cabine heeft u geen last van opstapjes, en neemt de kans op uitglijden af. Verder is er de bekende antislipmat. Deze mat voorkomt gladde vloeren en is daarom een echte aanrader als u een veilige badkamer wilt.
Als u niet kunt staan, maar toch liever doucht dan in bad gaat, zijn er een aantal dingen die u kunnen ondersteunen. Douchkrukken zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt zitten, maar ook wandbeugels geven extra stabiliteit. Heeft u een rolstoel? Maak dan gebruik van de speciale rolstoelen voor het bad of de douchebrancard.

Waar moet ik op letten als ik producten voor de douche koop?

Kijk eerst naar de afmeting van uw douchecabine voordat u antislipmatten koopt. Ook is het erg belangrijk te kijken naar de ruimte in uw badkamer als u een inloopdouche koopt. Dit product neemt namelijk veel ruimte in beslag.

Wat zijn de voordelen om producten voor de douche bij Senioren Society te kopen?

Senioren Society heeft voor u gekeken welke leveranciers gespecialiseerd zijn in ouderen. Vaak heeft Senioren Society een afspraak gemaakt met een leverancier welke u voordeel oplevert. Dit voordeel kan bestaan uit een korting op de aanschafprijs of bijvoorbeeld extra service.