Beugels

Deze producten in de categorie Beugels hebben wij voor u geselecteerd:

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Welkom! U zoekt producten rondom Beugels?

Wij helpen u graag. Senioren Society is specialist in langer zelfstandig thuis wonen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons gerust voor overleg.

Hierboven vindt u producten. Hieronder staat meer informatie over Beugels. Rechts staan categorieën voor verdere verfijning.

Beugels informatie

Beugels voor een betere grip

Wat zijn beugels? Waarvoor heb ik een beugel nodig?

Deze beugels, ook wel wandbeugels genaamd, zijn extra grepen die u helpen met het opstaan. De beugel helpt u met het omhoogkomen uit verschillende posities. Denk aan het bad, het toilet of uw favoriete zitstoel.

Hoe kan een beugel helpen bij mijn probleem?

Heeft u zelf minder kracht op goed op te staan? Deze muurbeugel is er om u te helpen. Dankzij de stevige montage kunt u zich makkelijk aan deze stang optrekken, zodat u zonder te veel moeite van u plek komt. Ook als u erg stijve gewrichten hebt heeft u veel aan dit product.

Welke verschillende beugels zijn er?

Vaak heeft een beugel een specifiek doel. Er zijn bijvoorbeeld speciale beugels voor de douche, douchebeugels genaamd, beugels voor het toilet – toiletbeugels – en beugels voor het bad die heel toepasselijk badbeugels heten. Zoals u links kunt zien, zijn er veel verschillende soorten beugels.

Er zijn schuine modellen, maar ook verticaal gemonteerde modellen. U kunt er voor kiezen om beugels met zuignappen te kopen, zodat er geen schroeven aan te pas komen.
Ook zijn er opklapbare modellen, die steken normaalgesproken uit. Hierdoor kunt uw er met uw hele arm op leunen.
Verder is er nog verschil in het materiaal. Er zijn grepen van kunststof, roestvrijstaal of met extra grip.

Waar moet ik op letten als ik een beugel koop?

De positie van de beugel is erg belangrijk. Als u de beugel te schuin ophangt, kunt u na een tijd uw pols overbelasten.
Elk model heeft een eigen maximale belasting. Let hier goed op om ongelukken te voorkomen.

Welke accessoires zijn er voor een beugel?

De verticale beugels zijn aan te schaffen in combinatie met een douchekop of toiletrolhouder, dit scheelt ruimte in uw badkamer. Ook kunt u zelf antislip kopen om op uw beugels te plaatsen. (Als dat niet meegeleverd wordt.)

Wat zijn de voordelen om een beugel bij Senioren Society te kopen?

Senioren Society heeft voor u gekeken welke leveranciers gespecialiseerd zijn in ouderen. Vaak heeft Senioren Society een afspraak gemaakt met een leverancier welke u voordeel oplevert. Dit voordeel kan bestaan uit een korting op de aanschafprijs of bijvoorbeeld extra service.