Anti slip

Deze producten in de categorie Anti slip hebben wij voor u geselecteerd:

Welkom! U zoekt producten rondom Anti slip?

Wij helpen u graag. Senioren Society is specialist in langer zelfstandig thuis wonen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons gerust voor overleg.

Hierboven vindt u producten. Hieronder staat meer informatie over Anti slip. Rechts staan categorieën voor verdere verfijning.

Anti slip informatie

Anti-slip voor de badkamer

Wat wordt bedoeld met anti-slip voor de badkamer? Waarvoor heb ik antislip in de badkamer nodig?

Met anti-slip wordt een speciale laag bedoeld die er voor zorgt dat valpartijen in uw badkamer verleden tijd zijn. Dit speciale materiaal zorgt ervoor dat uw badkamer- en douchecabine vloer stroef blijft. Ook als de vloernat wordt. Jaarlijks verwonden zich zo’n 24.000 mensen aan glijpartijen, met anti-slip voorkomt u dat dit u ook overkomt.

Hoe kan anti-slip voor de badkamer helpen bij mijn probleem?

Woont u op zichzelf en is er geen directe hulp in de buurt als er iets fout gaat?
Vindt u het eng om naar de badkamer te gaan, bang om te vallen?
Dan kan antislip het u een stuk veiliger maken. Dankzij de stroeve ondergrond in uw badkamer of douchecabine neemt de kans op uitglijden drastisch af en kunt u weer zelfstanding douchen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om hulp van anderen.

Welke verschillende soorten anti-slip voor de badkamer zijn er?

Er zijn veel verschillende manieren om anti-slip aan te brengen. Er zijn speciale matten die u neer kunt leggen, maar er bestaat ook een speciale tape waarmee u uw vloer kunt afplakken. Naast makkelijke plaatsbare artikelen kunt u er ook voor kiezen om antislip badkamertegels in uw badkamer te leggen. Deze tegels zijn van zichzelf erg stug en voorkomen gladheid en valpartijen.
Ook kunt u de tegels insmeren met een speciale antislip coating, dit is gemakkelijk aan te brengen en erg effectief.

Waar moet ik op letten als ik anti-slip voor de badkamer koop?

Houd rekening met het feit dat het inleggen van speciale tegels erg veel werk oplevert. Als u er weinig tijd in wilt stoppen kunt u beter kiezen voor de antislipmat of tape.

Wat zijn de voordelen om anti-slip voor de badkamer bij Senioren Society te kopen?

Senioren Society heeft voor u gekeken welke leveranciers gespecialiseerd zijn in ouderen. Vaak heeft Senioren Society een afspraak gemaakt met een leverancier welke u voordeel oplevert. Dit voordeel kan bestaan uit een korting op de aanschafprijs of bijvoorbeeld extra service.