Winkelmand

Advies? WhatsApp of bel: 085-8770099

Openingstijden: Ma t/m vr 08:30 – 21:00 & zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Gratis verzending vanaf € 75,-

Betsy de Keizer

Betsy de Keizer is van professie makelaar en heeft haar sporen in de makelaardij ruimschoots verdiend door haar bedrijf uit te bouwen naar maar liefst 7 vestigingen in midden Nederland. Naast een uitgebreide kennis over alle denkbare woonvormen ontwikkelde Betsy tijdens haar loopbaan een missie, senioren informeren over de mogelijkheden om comfortabel ouder te worden, zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en de regie in eigen hand te houden.

Wat kun je daar zelf aan doen? Betsy de Keizer van de Senioren Society geeft ouderen en (toekomstige) mantelzorgers raad en daad over ‘eigen baas’ blijven.

Betsy behoort inmiddels zelf ook tot de doelgroep. Ze is een zeventiger, gezond en energiek en vastberaden zelf de regie te houden en anderen te helpen dat ook te blijven doen. Ze doet dat heel praktisch, door aan te geven wat je kunt doen om onafhankelijk te blijven, je huis aan te passen, door handige hulpmiddelen te laten zien en in te gaan op wat je nú moet doen. Leer bijvoorbeeld gericht en beter met de computer, tablet of smartphone om te gaan. “Je bent echt nooit te oud om het (nog) te leren. En… het maakt je leven leuker en het vermindert eenzaamheid”, aldus De Keizer. ‘De charme van het ouder worden’ ligt voor een groot gedeelte in eigen handen. Trek er op uit, blijf bewegen en doe vrijwilligerswerk.

Nu de overheid er nadrukkelijk op stuurt dat ouderen zo lang mogelijk in hun eigen huis moeten blijven wonen, is het van groot belang op tijd na te gaan of er aanpassingen in of om je huis nodig zijn. Kun je in je eigen huis blijven wonen of moet je verhuizen?

Betsy’s doel is dat senioren ook op hoge leeftijd toch zelfstandig kunnen blijven wonen. Er is tegenwoordig veel mogelijk. Ze laat zien hoe je je eigen huis kunt aanpassen, hoe je het valrisico kunt beperken, welke nieuwe technieken en handige hulpmiddelen er zijn, en hoe domotica je kan helpen.

Via een gratis lidmaatschap van Senioren Society kunnen geïnteresseerden bovendien op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen die er nog aankomen.

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa