Computer en beeldbellen

Computer en beeldbellen

Welkom bij Senioren Society

De computer is een mooi communicatiemiddel door mail, informatie en beeldbellen.

Lees interessante artikelen, meningen van collega-senioren, hulpmiddelen en oplossingen.

Wetenswaardigheden over computer en beeldbellen

Lotion- en crème verdeler

Handige Lotion en crème verdeler

Genieten van een douche met deze handige Lotion- en crème verdeler? Als u een beperking heeft in bijvoorbeeld uw schoudergewricht dan is het wassen soms lastig. U kunt moeilijker bij uw benen, nek of rug. U gaat er misschien meer tegenop zien. Met deze lotion- en crème verdeler is het mogelijk om uzelf overal te […]

Veilige Badmat Stayput in Bad

Veilige Antislip Badmat StayPut

In de badkamer gebeuren de meeste val ongelukken met ouderen. Uitglijden is de meest voorkomende. Het in- of uitstappen uit een natte  douche of nat bad is heel verraderlijk. Wilt u deze risico’s minimaliseren of uitsluiten? Lees hier dan meer en maak het veilig in uw badkamer of in de douche. De Veilige Antislip Badmat StayPut […]

sensoren

Living apart together sensoren

Living apart together sensoren zorgmag / maart 22, 2016 Laat intelligente bewegingssensoren in huis met elkaar en met familie communiceren en u weet altijd hoe het met de bewoner gaat. Voilà de essentie van Senso2Me: draadloos, schroefloos en zonder vast internet. Deze nieuwe uitvinding van een aantal Belgische innovatoren helpt mensen zo lang mogelijk veilig […]

Ambassadeurs

Bent u een ambassadeur die anderen helpt met uw eigen ervaring?
Senioren Society zoekt ambassadeurs voor producten. Heeft u bijvoorbeeld een tablet voor senioren en vindt u het leuk als u eens gebeld wordt door iemand die ook zo’n tablet overweegt? Meldt u aan als ambassadeur.
Stuur een mail naar info@seniorensociety.nl en vermeldt het product waar u mensen mee wilt helpen. Dan nemen wij contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen: 020-7740413.

Informatie over computer en beeldbellen

Communicatie is belangrijk. Of u nu jong bent of oud. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om contact te houden met anderen, bijvoorbeeld beeldbellen (Skypen).

Hoe ouder iemand wordt, hoe ingewikkelder het vaak wordt om contact met de buitenwereld te houden.
Gelukkig kunt u vanuit uw huis, zelfs vanuit uw gemakkelijke stoel met anderen communiceren. Er zijn veel meer mogelijkheden dan alleen de ouderwetse telefoon.
Zo zijn er tablets (mini-computers) die speciaal voor ouderen zijn voorgeprogrammeerd. Daarmee kunt u vanuit elke plek in huis beeldbellen met familie, vrienden, maar ook met uw mantelzorger. Beeldbellen betekent dat u de persoon kunt zien, met wie u belt.
Zo’n tablet is voor zoveel meer te gebruiken. U kunt er mee e-mailen met uw kinderen, kleinkinderen en vrienden. Ook kunt u er foto’s mee maken of bekijken, deze weer doormailen, enzovoort.
U kunt met een tablet bijvoorbeeld ook vanuit de luie stoel zien wie er voor de deur staat. U praat met die persoon en als het ‘vertrouwd’ is, kunt u met de tablet de deur openen. Zo is het ook mogelijk met uw tablet de gordijnen te openen en te sluiten.
Niet in de laatste plaats is het een heel geschikt apparaat om veel te leren. Als u graag spelletjes doet, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Niet de informatie gevonden die u zoekt?

We denken graag met u mee, bel gerust voor overleg 020 774 04 13