SOS Talisman Armband

SOS Talisman RVS Armband kopen

U loopt op straat en wordt plotseling onwel. Een situatie waar u niet aan moet denken, maar die zich wel voor kan doen. Er is gelukkig de SOS Talisman armband smal RVS dames. Dit is een medaillion met alarmpas waar alle gegevens in staan in maar liefst zes talen. De SOS Talisman armband kan van belang zijn in noodsituaties, met name ook als u zelf niet meer (goed) kunt communiceren.

Behalve uw eigen naam en adres staan ook die van mensen die gewaarschuwd moeten worden erin. Medicijngebruik, eventuele geestelijke bijstand enzovoort. De voor u allerbelangrijkste zaken staan erin.

Deze SOS Talisman armband smal RVS dames is leverbaar in een roestvrije stalen hanger, armband of horlogeband met daarop de letters SOS. De SOS Talisman wordt in 30 landen wereldwijd herkend als nood hulpmiddel. Hulpverleners kunnen hierdoor direct de hulp en zorg bieden die u nodig heeft.

De SOS armband smal RVS dames heeft geen alarmknop!

Deze ketting of armband heeft geen gps of alarmknop. Hij verstrekt alleen de door u ingevulde informatie aan hulpverleners in een noodzakelijke situatie. In het SOS Talisman medaillon dient de gebruiker een Alarmpas – Invulstrook op te bergen, met daarop alle medische- en belangrijke gegevens. Op deze manier kunnen hulpverleners direct de hulp en zorg bieden die nodig is.

De SOS-Talisman is leverbaar voor dames en heren en in diverse uitvoeringen en materialen:

  • Roestvrij staal (RVS);
  • Doublé
  • Zilver
  • Titanium

De SOS Talisman armband is ook verkrijgbaar als SOS Talisman RVS Ketting, Broche, Sleutelhanger of Medaillon aan een horlogebandje.
Levertijd tussen 5 en 10 werkdagen.

Bestel hier de SOS Talisman Armband

Share this Post!

About the Author : Lidy

0 Comment

Leave a Comment