Smienk tweedehands trapliften

Smienk-tweedehands-Traplift

Tweedehands trapliften… een stuk goedkoper, maar wel met 5 jaar garantie. Traplopen is goed voor senioren. We weten het: in beweging blijven is goed voor onze vitaliteit. En traplopen, ook al gaat het moeizaam, is een goede oefening.

Helaas kan het vanwege gezondheidsredenen zo zijn dat traplopen niet meer mogelijk is. Een traplift biedt dan uitkomst. Met een traplift kunt u toch veilig thuis blijven wonen, zonder veel te moeten verbouwen.
Want naast dat traplopen een goede oefening is, is het belangrijk u altijd af te vragen of het traplopen nog wel zo veilig is. Een val van de trap kan grote gevolgen hebben.

Omdat wij weten dat een traplift een flinke investering is zijn wij een partnerschap aangegaan met Smienk Trapliften. Smienk trapliften is gespecialiseerd in gebruikte trapliften. Een gebruikte traplift scheelt vaak duizenden euro’s ten opzichte van een nieuwe traplift. Zo kunt u veilig en betaalbaar thuis blijven wonen!

Smienk Trapliften heeft ca. 400 gebruikte trapliften op voorraad van diverse merken. Zo kunnen zij u altijd een passende oplossing bieden. Door middel van een thuisadvies wordt aan de hand van uw budget en wensen een advies gegeven welke traplift voor u het meest geschikt is. Smienk Trapliften levert gebruikte trapliften, incl. montage en 5 jaar garantie, al vanaf € 1700,-.

Voor meer informatie: bel of mail naar Senioren Society.
info@seniorensociety.nl. Telefoon 020-77 404 13.

Naar Index ‘Weetjes’

Share this Post!

About the Author : Nathan Boosman

0 Comment

Leave a Comment