Scootmobiel huren

Moving Life ATTO Scootmobiel huren

Een scootmobiel huren bij tijdelijke ziekte of vakantie.

Bij Seniorensociety.nl kunt u heel eenvoudig een scootmobiel huren voor een korte periode. Wij hebben connectie met een expert in het verhuren van scootmobielen in heel Nederland maar ook daarbuiten. Uw gehuurde scootmobiel kan ook naar een van te voren opgegeven vakantieadres of hotel worden gebracht.

De scootmobiel die u huurt is de Moving Life ATTO opvouwbare scootmobiel. Een geoefende gebruiker kan de ATTO binnen 10 seconden inklappen van compact naar fullsize en terug. De scootmobiel is erg makkelijk in gebruik. Ook bij tijdelijke immobiliteit kan het huren van een handige scootmobiel een hele goede oplossing zijn.

Het aanschaffen  van  een dure scootmobiel, deze scootmobiel is € 3450,00, is voor een korte periode dan ook niet nodig. Bij het huren van een scootmobiel kunt u ook voor extra opties, zoals armsteunen, extra handgreep of kruksteunen, kiezen.

Om de Movin Life ATTO opvouwbare scootmobiel te huren kunt u uitgaan van de schappelijke verhuurprijs van € 250,00 per week. Uw scootmobiel wordt voor deze prijs naar elk gewenst adres in Nederland gebracht en weer opgehaald. Wordt de gehuurde scootmobiel door u zelf of door iemand die u heeft ingeschakeld, opgehaald dan is de wekelijkse huurprijs € 150,00.

Bij het huren van een scootmobiel wordt ook om een borgsom van € 500,00 gevraagd. Dat is een normale gang van zaken als het gaat om de verhuur van waardevolle zaken. Uiteraard ontvangt u de borg weer in zijn geheel terug bij het inleveren van de scootmobiel in originele en onbeschadigde staat.

Wilt u de handige opvouwbare scootmobiel niet huren maar wellicht een hele nieuwe aanschaffen kan dat ook bij Seniorensociety.nl. Een groot bedrag dat wel, maar kunt u het niet in één keer betalen dan is de optie van huurkoop aanwezig.

Hulp huren scootmobiel tijdens vakantie

Vindt u het lastig om het huren van een scootmobiel te regelen dan kan Seniorensociety.nl het geheel kosteloos voor u doen en u hulp bieden. Uiteraard ook bij de aanschaf van de handige opvouwbare Moving Life ATTO scootmobiel kunnen wij u helpen.

Share this Post!

About the Author : Lidy van Hoorn

0 Comment

Leave a Comment