Nieuwe Huislift

Huisliften_Thyssen_Krupp

Er zijn in Nederland diverse aanbieders voor het plaatsen van een nieuwe huislift. Een grote aanbieder van huisliften is Thyssenkrupp. En een nieuwe huislift maakt het voor iedereen mogelijk om zelfstandig te blijven wonen. Soms lukt het niet meer om makkelijk op de bovenverdieping te komen en heeft men hulp nodig. Een huislift laten plaatsen kan een hele goede oplossing zijn. Er zijn veel verschillende soorten huisliften en in allerlei vormen leverbaar. U kunt de keuze maken voor een tweedehands huislift of een nieuwe huislift.

Een huislift kan betrekkelijk eenvoudig in uw woning worden geplaatst.  Zonder moeilijke bouwkundige aanpassingen. En het kan in enkele dagen gerealiseerd worden. Zo kunt u heerlijk en comfortabel in uw oude vertrouwde woning, mét bovenverdieping, blijven wonen. De onderhoudskosten en de bedrijfskosten van een nieuwe huislift worden door het bedrijf zo laag mogelijk gehouden. Soms kan een huislift aan de buitenkant van de woning worden geplaatst. Dat levert een aanzienlijke ruimtebesparing op.

De Thyssenkrupp huisliften zijn voorzien van een TÜV Certificaat en zijn volkomen veilig in gebruik. De garantie op een nieuwe Thyssenkrupp huislift is 2 jaar.  De prijzen van een nieuwe huislift kunnen behoorlijk verschillen. Er zijn rechte huisliften, huisliften met een linker- of rechter bocht of zelfs met dubbele bochten. Het prijsverschil van de huislift is te verklaren. Aarzel niet langer en vraag een brochure aan om u te verdiepen in de aanschaf van een huislift.

Vergoeding van een nieuwe huislift

Een huislift of traplift is een hulpmiddel. Het kan ervoor zorgen dat u goed mobiel blijft in uw woning met verdiepingen. De voorziening van een huislift valt onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Voor meer informatie over het aanvragen van een vergoeding uit de WMO voor een huislift kunt u terecht bij uw Gemeente.

Kijk eens op de website van Thyssenkrupp om een brochure aan te vragen over een nieuwe huislift.

Naar Index ‘Weetjes’

Share this Post!

About the Author : Lidy van Hoorn

0 Comment

Leave a Comment