Huisautomatisering met Homey

Slim Wonen met Homey.

Huisautomatisering met Homey maar weet u wat Homey is? Voor ons is Homey nieuw maar toch gaan we in zee met Homey. Wij gaan graag mee met de tijd mee en de nieuwe ontwikkelingen en zijn ook best trendsetters op het gebied van huisautomatisering, daarom gaan we slim wonen met Homey.

Met Homey komt ALLES in u woning tot leven en kan u echt slim wonen! Met Homey kunnen alle apparaten in huis worden beheerd en bediend. Van het aan- en uitzetten van de verwarming tot het luisteren naar muziek. Homey kan verbinding maken tussen al u apparaten. De apparaten hoeven niet eens van hetzelfde merk te zijn en dat is zo mooi. Homey kan omgaan met verschillende technologieën. Het mooie en handige van Homey is ook dat men alles bedient met een app op u mobiele telefoon.

Ook kan er op deze manier energie worden bespaard door er slimmer mee om te gaan bijvoorbeeld. Bij ons thuis is het zo dat we uiteraard al veel apparaten in huis hebben. Zoals een Tuner, een TV en geluidsboxen bijvoorbeeld. Allemaal van verschillende merken ook dat nog! Het mooiste is natuurlijk als men alles van één merk zou hebben. Maar  als u iets ouder wordt gaat er wel eens een apparaat kapot en schaf u bijvoorbeeld een nieuwe radio aan.

Met de Homey is dat geen probleem. Deze kan namelijk samenwerken met heel veel merken. Zoals Sony, waarvan wij een Tuner en Receiver hebben. Of met Sonos geluidsboxen. Ook geen probleem voor Homey.

Wat is er nodig voor Huisautomatisering met Homey?

Voor de werking van Homey is een internetaansluiting nodig en WIFI. Op deze manier kan er ‘gepraat’ worden met de apparaten in de woning. Een kopje koffie zetten op commando? Dat kan!, De gordijnen openen en dichtschuiven op commando? Dat kan! Uiteraard zijn er wel producten voor nodig die met deze nieuwe technologieën kunnen communiceren en die bijvoorbeeld WIFI ondersteunen.

U kunt via Senioren Society.nl de Homey aanschaffen.

Bestel hier de Homey

Share this Post!

About the Author : Lidy

0 Comment

Leave a Comment