Bladzijdeloep WideView

Soms worden de letters steeds kleiner of met slechter zicht is het moeilijker om te lezen. Dat overkomt iedereen. Gelukkig zijn er ook handige hulpmiddelen die u helpen met het lezen van een boek maar ook van de computer of de tv. De kleine letters worden weer leesbaar.

Er zijn veel verschillende soorten. Ten eerste kunt u een keus maken uit verschillende vergrotingen, van twee keer tot aan een vergroting van tien keer. U kunt een opklapbare loep nemen, deze is handig mee te nemen onderweg en op reis.

Leesloepen zijn er ook op statief. Zo heeft u uw handen vrij omdat u de loep niet vast hoeft te houden. Heeft u iets minder licht? Dan is een loep met led verlichting ideaal. Ook met weinig licht kunt u dan gewoon lezen.
Een tafel loep lamp is bedoeld om te gebruiken als u aan de tafel zit. Deze loep lamp kunt u gewoon op tafel zetten, zo heeft u ook uw handen vrij.
Ten slotte is er een leesloep die u op de pagina van uw boek of krant neer kunt leggen en mee kunt bewegen terwijl u leest. Vaak is dit een bol die
op het papier gelegd kan worden.

De Bladzijdeloep WideView met lees- en muziekstandaard om op tafel te zetten, met beugel 4 stappen in hoek verstelbaar kunststof blad, fresnellens van 300 x 250 mm, vergroot 1.8 maal, kleur zwart, makkelijk te gebruiken tijdens lezen, bladmuziek, kruiswoordpuzzels, etc.

Alle producten bekijken >>

Naar Index ‘Weetjes’

Share this Post!

About the Author : Nathan Boosman

0 Comment

Leave a Comment