BackJoy Posture Plus

Backjoy posture+ voor een goede zithouding.

Heeft u wel eens last van (lage) rugklachten? Een goede houding is belangrijk, juist tijdens het zitten. We zitten nogal eens kromgebogen, onderuit gezakt of op een andere manier op een stoel. Als u merkt dat u last krijgt of last hebt van uw rug, gaat u wel even beter zitten maar meestal is dat van niet al te lange duur.

De Backjoy posture+ kan een uitkomst hiervoor zijn. Hij is speciaal ontworpen om rugklachten te verlichten en te voorkomen.
Hij zorgt ervoor dat u in een actieve zithouding zit door de stand van het bekken te corrigeren. Hierdoor gaat u rechtop zitten wat een mindere belasting is voor uw rug. Ook kan het verlichten bij nekpijn, pijnlijke en gespannen spieren en wervel en zenuwpijn. Het blijft bij deze klachten natuurlijk ook belangrijk dat u met een arts overlegt.

U kunt hem gebruiken op uw bureaustoel, aan de keukentafel, in de auto of in het vliegtuig. Daarbij is hij te krijgen in verschillende (vrolijke) kleuren zoals: rood, zwart, zeeblauw, geel, kaki, oranje, fuchsia.
Hij is ontwikkeld voor volwassenen tot 125kg.

Bestel de BackJoy+ bij Senioren Society.

Bestel de BackJoy+

Naar Index ‘Weetjes’

Share this Post!

About the Author : Lidy van Hoorn

0 Comment

Leave a Comment