BackJoy Posture Plus

BackJoy Posture+

Backjoy posture Plus voor een goede zithouding.

Heeft u wel eens last van (lage) rugklachten? Een goede houding is belangrijk, juist tijdens het zitten. We zitten nogal eens kromgebogen, onderuit gezakt of op een andere manier op een stoel. Als u merkt dat u last krijgt of last hebt van uw rug, gaat u wel even beter zitten maar meestal is dat van niet al te lange duur.

De Backjoy posture Plus kan een uitkomst hiervoor zijn. Hij is speciaal ontworpen om rugklachten te verlichten en te voorkomen.
Hij zorgt ervoor dat u in een actieve zithouding zit door de stand van het bekken te corrigeren. Hierdoor gaat u rechtop zitten wat een mindere belasting is voor uw rug. Ook kan het verlichten bij nekpijn, pijnlijke en gespannen spieren en wervel en zenuwpijn. Het blijft bij deze klachten natuurlijk ook belangrijk dat u met een arts overlegt.

U kunt hem gebruiken op uw bureaustoel, aan de keukentafel, in de auto of in het vliegtuig. Daarbij is hij te krijgen in verschillende (vrolijke) kleuren zoals: rood, zwart, zeeblauw, geel, kaki, oranje, fuchsia.
Hij is ontwikkeld voor volwassenen tot 125kg.

De Backjoy posture Plus  heeft de volgende eigenschappen:

Hij heeft een corrigerende functie voor uw lichaamshouding en verlicht de druk op uw wervelkolom. Daarnaast is de BackJoy+ gemaakt van duurzaam EVA materiaal en is makkelijk schoon te maken. Tevens kunt u de BackJoy+ gebruiken om me te trainen. 

Bestel de BackJoy Posture+ bij Senioren Society.

Bestel hier de BackJoy Posture+

Naar Index ‘Weetjes’

Share this Post!

About the Author : Lidy van Hoorn

0 Comment

Leave a Comment