De Airmax tegen snurken

Airmax Anti Snurkbeugel

Een partner die vaak in een andere kamer slaapt, een kamergenoot die ’s morgens aangeeft slecht geslapen te hebben, in uw slaap wakker gestoten worden. Herkenbaar? Waarschijnlijk snurkt u dan. U heeft er waarschijnlijk geen last van maar uw partner of kamergenoot wel.

Snurken ontstaat door een vernauwing in de luchtweg. Vaak is de vernauwing te vinden achter de huig, bij de overgang van de neus- naar de keelholte of achter de tong in de keelholte. Het kan ook zo zijn dat de vernauwing al plaatsvindt in het smalste gedeelte van de neus, bovenin. Door de vernauwing ontstaat er een onderdruk in de keel bij het inademen waardoor het gehemelte met de huig, de tong en de wanden van de keelholte als het ware naar elkaar toe worden gezogen en hierdoor gaan trillen. Deze gebeurtenis veroorzaakt het snurkgeluid.

Snurken kan o.a. verergeren door:

  • Slapen op de rug
  • Oververmoeidheid
  • Alcohol
  • Overgewicht

De Airmax heeft een positief effect op het snurken. Het geeft u meer lucht doordat u vrijer kunt ademen door de neus.

De Airmax is er in small en medium. Het is ook mogelijk om een small en medium in één verpakking te bestellen. Zo kunt u uitproberen welke u het beste past. De kosten van de Airmax zijn van €7,95-12,95.

Naar alle hulpmiddelen >>

Naar Index ‘Weetjes’

Share this Post!

About the Author : Nathan Boosman

0 Comment

Leave a Comment