Senioren Society

Deskundig advies

per telefoon, e-mail en chat

Gratis verzending

Vanaf € 50,00 incl. BTW

Thuiswinkel.org

Veilig online kopen

Veilig betalen

iDeal, achteraf of creditcard

Kennis

Kennis

Advies van professionals

Graag verzamelen wij alle adviezen van specialisten voor u op het gebied van comfortabel en veilig ouder worden. Graag delen deze specialisten hun kennis met u zodat u zich goed kunt oriënteren.

Bent u op zoek naar informatie over een bepaald onderwerp? Kijk in de woordenwolk hieronder en kies uw favoriete onderwerp om te kijken welke adviezen onze specialisten voor u hebben. Een specialist persoonlijk spreken?

Bel: 020 – 774 0413

Ervaring

Ervaring

Het eerlijke verhaal

Natuurlijk mag u ervan uitgaan dat het advies van onze specialisten is gestoeld op ervaring, maar hoe bevalt dit advies nu in de alledaagse praktijk? Graag laten wij u kennis maken met de gebruikers, zij vertellen u meer over de voor- en nadelen van uiteenlopende producten en oplossingen. Wilt u zelf ook uw kennis delen? Wij komen graag met u in contact!

Beleving

Beleving

Zelf ervaren

Best mooi al die verhalen natuurlijk, maar iets zelf ervaren is nog altijd de beste manier die er bestaat. Kijk hiernaast in onze agenda voor data waarop u zelf bijvoorbeeld kennis kunt maken met een driewielfiets, eenvoudige computer etc.

Organiseert u zelf een interessant evenement?
Wij plaatsen dit kosteloos,
bel: 020 – 774 0413

Geen agenda items

Er zijn geen activiteiten gepland.

Producten

X